vorodeelpas

 

 

 

De Beauty Voordeelpas is verkrijgbaar voor €6,95 waarvan al €5,- als tegoed is gestort op uw account. Alle klanten van Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel, krijgen de Beauty Voordeelpas gratis.

Wat is de Beauty Voordeelpas en hoe werkt het?
Op de pas staat een code waarmee u op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt, deze is gekoppeld aan Iduna Skincare. Via uw persoonlijke profiel kunt u bij meer dan 2300 verschillende webwinkels shoppen. U bouwt met al uw online aankopen een tegoed op. Dit opgebouwde tegoed kan op ieder moment worden uitgekeerd en kunt u bij ons besteden.

Stappenplan

  1. Zodra je de pas hebt ontvangen meld je je aan op www.Beautyvoordeelpas.nl met de verkregen unieke code op de pas.
  2. Als je bent aangemeld en ingelogd dan ontvang je via de Beautyvoordeelpas de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels.
  3. Heb je eenmaal de webshop gevonden dan zie je ook direct of er nog een extra korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop. Dit wordt aangeven met een schaartje. Deze extra korting wordt direct verrekend met de afrekening bij de webshop.
  4. De sponsoring (jouw cashback) wordt na goedkeuring door de webshop op je eigen account gestort. Zodra je het opgebouwde tegoed wilt laten uitbetalen is dit mogelijk met één druk op de knop. Als je op uitbetalen klikt, ontvang je een digitale tegoedbon waar je tegoed min € 5,- administratiefee op staat. Deze print je uit en lever je in bij Iduna Skincare.
  5. Het is wel belangrijk dat er tijdens het shoppen en het aankoopproces, geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Mocht hier sprake van zijn, dan bestaat de kans dat de cashback niet aan je toegekend wordt.

Neem alvast een kijkje op: