Wat maakt de behandelwijze van Iduna Skincare uniek?

Iduna Skincare levert altijd maatwerk. Iedere huid is uniek en heeft behandeling op maat nodig. Onze huid staat dagelijks bloot aan vrije radicalen, denk hierbij aan UV-stralen en uitlaatgassen. Vrije radicalen beschadigen onze huid en versnellen het verouderingsproces. Antioxidanten gaan de strijd aan met vrije radicalen. Wij werken tijdens onze behandelingen uitsluitend met producten die een hoge dosering vitamine A, C en antioxidanten bevatten.

Bij je eerste bezoek aan Iduna Skincare, vindt er een intake plaats waarbij jouw huid wordt geanalyseerd en een behandelplan wordt opgesteld. Uiteraard alles in samenspraak en overleg met jou. Gedurende het vervolgtraject wordt jouw huid bij ieder bezoek opnieuw geanalyseerd, zo blijft de behandeling passend bij jouw huid.

Het doel van de behandelingen van Iduna Skincare is de huid te verbeteren en verzorgen. Wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. Behandeling met de DF II machine van Environ in combinatie met de verzorgingsproducten van Environ met hoge dosering vitamine A, C en antioxidanten maakt Iduna Skincare uniek in haar vakgebied.

Voor meer informatie over de intake en Ionzyme DF II apparaat, klik op onderstaande links:

Intake

Ionzyme DF II

Naast de behandelingen in onze salon kunt u ook thuis uw huid verzorgen en behandelen. Huid Needling is hier zeer geschikt voor.

Dr. Des Fernades ontwikkelde een gamma van Cosmetic Roll-CIT’s met micronaalden.Capture0053

Deze micronaalden doorprikken de hoornlaag van de opperhuid, waardoor de ingrediënten in de Environ® producten dieper in de huid doordringen. Op deze manier wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor een strakkere huid wanneer de eerste zichtbare tekenen van veroudering opduiken. Bovendien doet collageen bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen. Deze methode kan gemakkelijk thuis toegepast worden. Hoe vaker de behandeling wordt toegepast, des te beter wordt het resultaat.

 

Uiteraard zijn de behandelingen mogelijk voor man en vrouw van alle leeftijden.

 

 

Iduna Skincare, Schoonheidssalon in Tiel