Verkrijgbaar bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel.

Het ENVIRON® BETA ACTIVE gamma is speciaal ontwikkeld voor een vette en/of onzuivere huid (mee-eters, puistjes) milia, een gevoelige en/of schilferige huid.

De meeste producten van dit gamma bevatten salicyl- en/of lactaatzuur en tea-tree olie.

Salicylzuur samen met lactaatzuur zorgt voor het behoud van de natuurlijke zuurtegraad van de huid, exfoliëert, remt ontstekingen, houdt de poriën zuiver en hydrateert. Terwijl de antiseptische werking van tea-tree olie, bacteriële groei en ontstekingen voorkomt.

Sebuprep:

Bactive_sebuprep Een specifieke pre-cleanser die de eerste stap vormt in het tegengaan van puistjes. Dit product bevat Australische theeboomolie die bacteriën bestrijdt en ontstekingen kalmeert. Sebuprep leent zich uitermate om de huid zich helpen aan te passen aan crèmes met vitamine A en staat garant voor een optimale hydratatie. Het product helpt om verstopte poriën te zuiveren waardoor puistjes verdwijnen. Dit product verwijdert ook grondig, doch op een zeer zachte manier overtollig sebum en make-up van het huidoppervlak.

SEBUPREP houdt het natuurlijk oliegehalte van de huid in balans terwijl het overtollige sebumafscheiding reduceert. Huidproblemen ontstaan vaak door de huid te grondig te reinigen waardoor het natuurlijk oliegehalte wordt verstoord zodat er nog meer sebum wordt afgescheiden. Hierdoor wordt de natuurlijke waterdichte laag van de huid beschadigd en dit leidt tot vocht tekort bij de vettehuid zodat de huid vatbaarder wordt voor problemen. Dit is de fase waarin SEBUPREP het doeltreffendst kan zijn.

*Personen die allergisch voor aspirine zijn, mogen dit product niet gebruiken omdat het salicylzuur bevat.

 

Sebumasque:

Bactive_sebumasque
SEBUMASQUE
is een mild masker op basis van klei dat speciaal werd ontwikkeld om de huid op een zachte manier te exfoliëren, onzuiverheden te verwijderen en puistjes te bestrijden. Voorts bevordert dit product de hydratatie en verwijdert overtollig sebum van het huidoppervlak, waarbij het zorgt voor een fijnere huidtextuur en zeer doeltreffend werkt tegen verstopte poriën. Het masker verzacht ook de ontstoken huid en vermindert de roodheid, waardoor de huid helder en zuiver wordt.

SEBUMASQUE is een crèmemasker voor dagelijks gebruik. Op de gereinigde huid in een dikke gelijkmatige laag over het volledig gelaat en de oogleden aanbrengen. De kleur is aanvankelijk opaak wit, maar zal doorzichtiger worden. Het is aangewezen om het masker 1 uur op de huid te laten inwerken. Dan lichtjes bevochtigen en grondig in de huid masseren voor een ultrazachte exfoliatie. Vervolgens de crème afwassen met Sebuwash.

*Personen die allergisch voor aspirine zijn, mogen dit product niet gebruiken omdat het salicylzuur bevat.

 

Sebuwash:
BactSebuwashSEBUWASH is een milde lichtschuimende reinigingsgel om zachtjes overtollig sebum en make up te verwijderen en verstopte poriën te zuiveren. De antiseptische werking van Australische theeboomolie en de milde exfoliërende eigenschappen van salicylzuur zorgen ervoor dat deze formule de ontstoken huid kalmeert en verzacht.

*Personen die allergisch voor aspirine zijn, mogen dit product niet gebruiken omdat het salicylzuur bevat.

 

 

 

Sebutone:

Bactive_sebutone
SEBUTONE is een toner met een speciaal samengestelde formule op basis van natuurlijk melkzuur dat het pH-gehalte van de huid helpt herstellen en de hydratatie bevordert.

SEBUTONE verwijdert overtollig sebum en geeft aan de huid een strak en fris gevoel. De verzachtende en kalmerende eigenschappen hebben een gunstig effect op de ontstoken huid of probleemhuid en zorgen voor een fijnere textuur.

*Personen die allergisch voor aspirine zijn, mogen dit product niet gebruiken omdat het salicylzuur bevat.

 

 

Sebugel A:

Bactive_sebugelA
SEBUGEL-A is een behandelingsserum in een druppelflesje die helpt de aanmaak van teveel sebum tegen te gaan, de huid hydrateert en de probleemhuid verzacht. De wetenschappelijk onderzochte formule bevat een combinatie van een lage dosis vitamine A, salicylzuur, panthenol en Australische theeboomolie die bekend staat om zijn desinfecterende eigenschappen.

 

 

 

 

 

Sebuspot:

BactSebuspot
SEBUSPOT is in het bijzonder samengesteld om puistjes aan te pakken. Dit product zuivert en ontvet de huid. SEBUSPOT is een milde en doeltreffende gel die in het bijzonder geschikt is om een ontstoken huid te behandelen. Roodheid en ontstekingen verminderen, puistjes verdwijnen sneller.

SEBUSPOT is verkrijgbaar in een tube van 10 ml met een flexibele applicator zodat specifieke zones gemakkelijk behandeld kunnen worden.