Verkrijgbaar bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel.

Vitamin A, C & E Body Cream:

BodyBodyCreamDeze voedende lichaamscrème verrijkt met vitaminen geeft de huid een gladde en zijdezachte textuur

 

 

 

 

 

Vitamin A, C & E Enhanced Body Oil:

BodyEnhancedOilDeze ultrafijne olie met een zeer hoge concentratie vitamine A en essentiële antioxidanten helpt om de droge en door zon beschadigde huid te voeden en te dynamiseren. Is ook aanbevolen voor de verzorging van littekens en striemen.

 

 

 

 

 

A, C & E Oil:

Deze lichte, voedende olie bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C & E) in een hoge dosis. Je mag deze olie op je lichaam én gelaat gebruiken.

 

 

 

 

 

Derma-lac Lotion:

Deze licht (natuurlijk) geparfumeerde lichaamslotion op basis van melkzuur helpt bij het intens hydrateren van je huid en                 egaliseert tegelijk de vlekkerige teint. De ruwe huid op je voeten, ellebogen en knieën voelt meteen zachter en gladder aan.

 

 

 

 

 

Body Profile:

Een hermodellerende gel met speciale ingrediënten die de “sinaasappelhuid” op benen, billen, buik en bovenarmen minder zichtbaar maakt. Myriceline™ helpt bij de afvoer van overtollig vet, vermijdt nieuwe vetophopingen en houdt de vochtbalans in evenwicht terwijl Guarana de doorbloeding stimuleert. Dit alles resulteert in een gladdere, strakkere en gezondere huid.

 

 

 

 

 

Hand & Nail Cream:

BodyHand-NailEen lichtgeurende, niet-vette crème specifiek voor handen en nagels. Bevat vitamine E en pro-vitamine B5, om te hydrateren en te kalmeren.