Het ENVIRON® Focus Care gamma bevat producten met hoogwaardige actieve ingrediënten die speciaal gericht zijn op intensieve behandelingen van  specifieke huidproblemen.

Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser
 Het super slimme serum voor de mature huid.
 De fijne Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser bevat een unieke combinatie van 3 verschillende peptidencomplexen die je huid er blijvend jeugdig laten uitzien. Dit luxueuze serum zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er gladder en steviger uitziet.

Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser.

TIP: als ervaren Environ gebruik(st)er (je gebruikt minimum een Vita-Antioxidant AVST 3 Moisturiser of een Vita-Peptide C-Quence Serum 2) kan je je huid eerst 3 à 5 min. rollen met een Roll-CIT en vervolgens het Avance serum aanbrengen, gevolgd door je moisturiser.

 

Concentrated Retinol Serum 1, 2, 3

Het Concentrated Retinol Serum bevindt zich op het hogere niveau in het Step-Up-System van Environ. Deze serums bevatten een hogere dosis vitamine A in een sterkere vorm (retinol) dan de AVST of C-Quence moisturisers.

 

Het is de oplossing voor hardnekkige huidcondities zoals pigmentvlekken, veroudering of ontstekingen (pukkels).

Je kan starten met deze aanvullende trap van de vitamine A ladder wanneer je huid reeds aan het niveau van een Vita-Antioxidant AVST 5 Moisturiser of een Vita-Peptide C-Quence Serum 3 gewend is.

 

HA Intensive Hydrating Serum

Dit fijn, hydraterend serum met een hoge concentratie hyaluronzuur maakt je huid voller en vervaagt zichtbaar de lijntjes. Perfect voor de vochtarme en/of mature huid.

Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens het HA Intensive Hydrating Serum aan (enkele druppels), gevolgd door je ooggel en moisturiser.

 

 

Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules

Elke capsule bevat een zeer fijne olie met vitamine A (retinol), beta-sitosterol en een cocktail van krachtige anti-oxidanten. Ze hydrateren en maken de huid gladder, strakker en elastischer. Hydrating Oil Capsules zijn een energiebooster voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de dunne en/of droge huid. Het geeft de vale huid een frisse tint. Kan ook ingeschakeld worden bij resistente puistjes.

Deze olie geeft je huid een intense energie- en hydratatieboost.

Vita-Enriched Colostrum Gel

Het hydraterende en kalmerende serum voor de mature, gevoelige huid of de huid met pukkels.

Vita-Enriched Colostrum Gel maakt je huid jonger, sterker en vermindert de roodheden.

Breng Vita-Enriched Colostrum Gel (2 à 3 pompjes) ’s ochtends en ’s avonds aan na je pre-reiniging (met Pre-Cleansing Oil of Sebuprep), reiniging en toner. Breng vervolgens je moisturiser aan of meng samen met je Vita-Enriched Colostrum Gel.

TIP: deze gel bevat groeifactoren en ingrediënten die het immuunsysteem van je huid een boost geven. Daarom is het ook het perfecte middeltje om littekens te voorkomen en wond(j)es mooi te laten genezen, ook na bijv. plastische chirurgie. Laat eerst de wonde dichtgroeien alvorens het product aan te brengen.

Vita-Enriched Antioxidant Gel

Deze kalmerende en hydraterende gel is het perfecte serum onder je moisturiser om je huid voor te bereiden op de zon of om de gevoelige huid te kalmeren.

Antioxidant Gel is ook geschikt als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige, ruwe of schilferige huid die voorbereid moet worden op producten met vitamine A.

Een gel met een hoge dosis sterke anti-oxidanten: vitamine C, E, pro-vitamine B5 en beta-caroteen in een zeer hoge dosis. Bevat tea-tree-olie omwille van zijn antiseptische eigenschappen.

 

Alpha Hydroxy Toner

De toner voor de doffe, glimmende, onzuivere huid of de huid met vergrote poriën.

Deze toner exfolieert de huid op zachte wijze om haar zachter en gladder te maken. Resultaat: een gave, stralende huid!

Breng ’s ochtends en ’s avonds na je pre-reiniging (met Pre-Cleansing Oil of Sebuprep) en cleanser, de Concentrated Alpha Hydroxy Toner aan met een wattenschijfje. Vervolgens breng je je eventuele serum, oogproduct en moisturiser aan.

 

Alpha Hydroxy Night Cream

De aanvullende, hydraterende nachtcrème voor alle huidtypes. In het bijzonder geschikt voor de droge, vochtarme, onzuivere of gevoelige huid.

De Alpha Hydroxy Night Cream bevat een lage concentratie zuren die je huid gladder en zachter maken. Bovendien zorgt dit product ervoor dat de actieve ingrediënten in je Environ producten nog beter hun werk kunnen doen voor jouw huid.

Breng de Alpha Hydroxy Night Cream 2 tot 3 x per week of vaker (afhankelijk van je huidconditie) ’s avonds aan. Je start met je pre-reiniging (met Pre-Cleansing Oil of Sebuprep), cleanser en toner en brengt vervolgens je Alpha Hydroxy Night Cream aan. Hier bovenop breng je Environ moisturiser aan.

 

 

Vita-Complex Super Moisturiser

Deze romige, luxueuze crème (zonder vitamine A) hydrateert je huid intens waardoor ze comfortabeler, zachter en gladder aanvoelt.

Gebruik de Vita-Complex Super Moisturiser als aanvullende crème bovenop je Environ moisturiser met vitamine A (’s ochtends en/of ’s avonds, afhankelijk van je huidconditie) voor extra comfort in de winter bijvoorbeeld, of wanneer je maar voelt dat je huid er behoefte aan heeft.

Als je een gevoelige, ruwe of schilferige en droge huid hebt, is dit product ook een goede keuze om je huid eerst voor te bereiden op een eerste vitamine A product in het Step-Up System van Environ.

TIP: als er één crème is die je op je huid wil hebben tijdens een vliegreis: dan is het deze wel. De Vita-Complex Super Moisturiser zorgt ervoor dat het vocht in je huid wordt vastgehouden en je huid ook goed gehydrateerd blijft in deze extreem uitdrogende omstandigheden.

Peptide Enriched Frown Serum

Expressie zonder de expressielijntjes!

Dit intensief serum maakt frons- en expressielijntjes op het voorhoofd en kraaienpootjes zachter en gladder. Je huid oogt strakker en je ziet er jeugdiger uit.

Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Vervolgens gebruik je je Roll-CIT of Focus-CIT op je voorhoofd, onder en tussen de wenkbrauwen en aan de buitenste ooghoeken. Breng daarna 1 à 2 druppels van het serum aan op diezelfde zones. Vervolgens breng je je moisturiser aan.

 

 

Tri Biobotanical Revival Masque

Het product is het resultaat van vier jaar klinisch onderzoek en tilt de strijd tegen huidveroudering naar een hoger niveau.

“Het verhaal achter de ontwikkeling van Revival Masque? Dit was mijn eerste stap in mijn missie om een huidverzorgingsproduct te creëren dat een “facelift in een fles” is. Ik weet dat het een waanzinnig idee is, maar omdat ik een dromer ben, besloot ik om ervoor te gaan.”

 

Dr. Des Fernandes, toonaangevend esthetisch chirurg en oprichter van Environ® Skin Care

Unieke Formule
De formule van Intensive Revival Masque bevat alfahydroxyzuren die de huid helpen hydrateren en verjongen, waardoor ze er jonger en frisser uitziet.
Aziatisch zuur
Eeuwenlang gebruikt in de oude traditionele geneeswijzen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het de groeifactoren stimuleert, wat belangrijk is voor de regeneratie van de huid.
Melkzuur
Een krachtige stimulans voor de natuurlijke hydratatie van de huid en zorgt zoals bekend voor een egalere teint en gladde huid.
Amandelzuur
Beschikt over krachtige antiverouderende, anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen en helpt het voorkomen van een ongelijkmatige teint te verbeteren.
Verkrijgbaar bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel