De veroudering van de huid is een proces dat niet gestopt, maar wel aanzienlijk verminderd kan worden. Lijnen en rimpels laten de handen ouder lijken – vaak passen zij niet bij iemands complete uiterlijk. Een mooie, gladde en volle huid ziet er daarentegen gezonder en jonger uit. De extreem vochtafgevende Age Complex-handverzorgingslijn van HAND!SPA met zeer effectieve en verzorgende ingrediënten werd speciaal voor de rijpe en veeleisende huid ontwikkeld. De handen komen zichtbaar verjongd over en zijn voelbaar gladder en zijdezacht.

Een greep uit het assortiment:

CREAM RICH

creamrich

Intensief vochtafgevende handcrème met hyaluronzuur en Pearl proteïne-extract. Geeft de huid haar jeugdig uiterlijk terug en verleent haar veerkracht en soepelheid.

 

 

 

 

LUMINATIC

luminatic

Intensief vochtafgevende handcrème met een werkzame bestanddelencomplex van lyposo- men, fytostoffen en hyaluronzuur. Maakt in slechts 4 weken pigmentvlekken lichter en reduceert de aanmaak van melanine.

 

SPRAY SERUM

sprayserum

De bron der jeugd als spray: het extra veelbevattende handverzorgingsspray met een speciale vocht-booster verkwikt de huid en verleent haar nieuwe energie. Vitamine C en drie hoogwaardige sporenelementen (magnesium, zink en koper) beschermen tegen vrije radicalen en zorgen voor een zichtbaar gelijkmatiger huidbeeld.

 

 

 

MICRO PEEL

04-006_handspa_micro-peel_100ml_0 Diepreinigende handgel.

De revitaliserende handpeeling met fruitzuurcomplex zorgt voor een beter uitziende huid: De huid wordt merkbaar zuiverder en gladder en ziet er jong en stralend uit.

 

 

 

 

SENSITIVE

07-656_HandsUp_sensitive

 

Parfumvrije handcrème

Parfumvrije handcrème met waardevol hyaluronzuur en vitamine E. Maakt de huid glad en biedt langdurige vochtinbrenging. Dermatologisch getest!

 

 

 

Verkrijgbaar bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel.