De handverzorging voor ieder huidtype

Al vanaf het 20ste levensjaar neemt de collageenproductie van de lichaamscellen af, de huid wordt met minder vochtigheid verzorgd en heeft steeds meer tijd nodig om te regenereren. Des te belangrijker is het om al op jonge leeftijd met speciale pre-aging-producten te beginnen, om de eerste tekenen van voortijdige huidveroudering niet eens te laten ontstaan! Met de producten van de Hydrating-handverzorgingslijn van HAND!SPA wordt de huid optimaal en langdurig met vochtigheid verzorgd. De typische voortekens van vochtarme huid nemen af en de handen worden jeugdig glad en soepel.

Een greep uit het assortiment:

NICE DAY

nice day

Vochtafgevende handverzorging voor belaste handen. Het voedingsstofrijke Pearl proteïne- extract en hoogwaardige macadamiaolie geven vochtigheid af en verzorgen intensief. Droge en beschadigde handen krijgen al na korte tijd hun elasticiteit en souplesse terug.

 

 

 

 

COMFORT DAY

comfort day

Intensief verzorgende vochtigheidshandcrème met hyaluronzuur, Pearl proteïne-extract en hoogwaardige macadamiaolie voor zeer droge en belaste handen.

 

 

SILKY GLOVES

04-005_Silky_Gloves_30mlHet lichte handfluid beschermt met verzorgende zijde- en mirreextracten. Al één druppel zorgt voor een zacht huidgevoel en omhult de handen als een onzichtbare handschoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

MAGIC MANICURE COMPLETE

magic manicureReinigt, peelt & verzorgt

Manicureverzorging in 60 seconden voor een zijdezachte huid. Druiven- en abrikozenpitolie en waardevol zeezout reinigen, peelen en verzorgen de huid in één. Met mango-perzik-geur.

 

 

 

 

Verkrijgbaar bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel.