In de afgelopen tien jaar is needling één van de meest interessante ontwikkelingen in huidverzorging geworden.

Micronaalden doorprikken de hoornlaag van de epidermis, waardoor de actieve werkstoffen dieper in de huid dringen en de werkzaamheid van de vitamineproducten aanzienlijk verhoogd wordt. Deze methode is daarom doeltreffender dan gewoon plaatselijk aanbrengen van producten en kan gemakkelijk thuis toegepast worden.

Huid Needling is pijnloos. Dr. Fernandes is de eerste die een cosmetische roller op de markt heeft gebracht. Het rollen van de huid kost slechts een paar minuten per dag en heeft u snel onder de knie. De producten van Environ worden dankzij het rollen nog beter door de huid opgenomen.

Huid needling is geschikt voor alle leeftijden en bijna alle huidtypes. Ook zeer geschikt voor gevoelige huiden, bijvoorbeeld couperose. Niet geschikt voor huiden met acné, eczeem of psoriasis.

IONZYME GOLD ROLL-CIT

Capture0053Deze exclusieve roller voor gelaat, hals en decolleté is met goud belegd. Dit edele metaal is duurzaam, antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken. De 260 ultra fijne naalden zijn van de hoogste kwaliteit. Ionzyme Gold Roll-CITTM is de meest doeltreffende Roll-CIT in het gamma.

 

 

 

 

 

 

COSMETIC ROLL-CIT


cosmetic_rollcit_NEW
De Cosmetic Roll-CIT® is een handige roller met 126 naaldjes in chirurgisch staal voor de behandeling van gelaat, hals en decolleté.

 

 

 

 

 

 

 

 

COSMETIC FOCUS – CIT

FocusCIT1

 

 

De Cosmetic Focus-CITTM is een klein needling instrument dat toelaat om specifieke en moeilijk te bereiken zones, zoals de lippen- en de oogcontour te behandelen.

 

 

 

 

 

 

COSMETIC BODY ROLL-CIT

cosmetic_body_roll-cit_2

De Cosmetic Body Roll-CIT werd speciaal ontwikkeld om grotere en gewelfde lichaamsdelen te behandelen.

 

 

 

 

 

 

Verkrijgbaar bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel.