De wereldberoemde Plastisch & Reconstructief Chirurg en oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes, vond het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat uit. Dit apparaat wordt tijdens de gelaatsbehandeling in onze  schoonheidssalon gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft.

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Dit apparaat met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhoogt aanzienlijk de opname van de vitaminen.

Ionzyme_DF_ll_Machine_1

Environ® Intensive
Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten.

Met de unieke Ionzyme DF II wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken(optie).

Voor wie alleen het beste wil!

Environ® Focus
Deze doelgerichte behandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan.

Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op volledig gelaat.

De alliantie voor een stralende huid !

Environ® Essential
Bij deze essentiele behandeling dringen de aangebrachte vitaminen onder het gaas snel en diep in de huid.

Tegelijkertijd wordt extra aandacht besteed aan een specifieke probleemzone met de unieke Ionzyme DF probe

Voor wie essentie zoekt!

Environ® Skin Renewal
Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale , verstopte huid, puistjes en littekens, zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

De ware oppepper voor uw huid!

Environ® Lunch Time
Een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem. Een kuur voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht.

Maximum resultaat, in minimum tijd!