Jentschura-ontslakkingskuur

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose.

Verzuring kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen ernstige aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen, een hartinfarct.

Weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.

P. Jentschura heeft een drie stappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid:

 

  1. Losmaken (7×7 Kruidenthee)
    Los maken van de slakken uit de weefsels met de biologische 7×7 Kruidenthee. De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen.
  2. Regeneratie (Wurzelkraft)
    Neutraliseren en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met de biologische WurzelKraft
  3. Uitscheiding (MeineBase Badzout)
    Uitscheiden van afvalstoffen over de huid met MeineBase, basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging. MeineBase activeert het ontzuren over de huid. 

Volg de MeineBasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging met een pH-waarde van 8,5. De producten die tijdens deze kuur worden gebruikt kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt bij specifieke klachten.

 

Verkrijgbaar en per e-mail te bestellen bij Iduna Skincare, schoonheidssalon in Tiel.