Youth EssentiA is de nieuwste lijn die Environ aan haar producten heeft toegevoegd. Vanaf nu zijn deze producten verkrijgbaar bij Iduna Skincare.
Het Youth EssentiA gamma is gericht op de mens die begaan is met een gezonde huid, die op zoek is naar het beste in huidverzorging en zich aangetrokken voelt door innovatie en toonaangevende technologie.

De Youth EssentiA Serums werden speciaal ontwikkeld om in synergie te werken met Antioxidant Defence Crème. Samen pakt dit dynamische productduo de zichtbare tekenen van veroudering aan en helpt het een jeugdig egale en stralende huidteint te verbeteren en te behouden. Kan ‘s ochtends en ‘s avonds worden gebruikt.

Environ creëerde het baanbrekende Vitamin STEP-UP SYSTEM om de huid geleidelijk te laten wennen aan verhoogde doseringen van vitamine A en andere ingrediënten die de huid gezond en mooi houden.

De serums zijn door het Swiss Vitamin Institute gecontroleerd of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.
Deze controle vindt jaarlijks plaats, zodat de hoogste normen worden gehandhaafd en u als consument zeker bent van de werkzaamheid van het product.

Wat zijn de effecten?
1. Maakt de huid gladder.
2. Maakt de teint egaler.
3. De huid is fris en ziet er jonger uit.
4. Lijntjes worden minder zichtbaar.
5. De huid is gehydrateerd en ziet er voller uit.
6. Beschermt de huid tegen stress veroorzaakt door omgevingsfactoren.

 

Het Assortiment

youthessentia

 

Hydra-Intense Cleansing Lotion

Een rijke reinigingslotion met een delicate geur die make-up en onzuiverheden verwijdert en je huid zuivert, voedt en hydrateert.

Vita-Peptide Toner

Deze toner met vitaminen en peptiden biedt zowel hydratatie als een anti-verouderingsverzorging: je huid zal verfrist aanvoelen en er beter uitzien.

Vita-Peptide Eye Gel

Een ooggel met essentiële vitaminen, antioxidanten en peptiden die snel door de huid wordt opgenomen, je huid hydrateert en de veerkracht en de teint van je huid verbetert.

Vita-Peptide C-Quence Serum 1, 2, 3, 4

Environ creëerde het baanbrekende Vitamin STEP-UP SYSTEM om de huid geleidelijk te laten wennen aan verhoogde doseringen van vitamine A en andere ingrediënten die de huid gezond en mooi houden.

Deze serums bevatten de vitaminen A, C en E, samen met antioxidanten en peptiden.

Antioxidant Defence Crème

Deze lichte, luxueuze moisturizer met antioxidanten bestrijdt de beschadiging door vrije radicalen en houdt je huid gehydrateerd, zacht en glad.

 

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus

Bevat de hoogste dosissen vitamine A en C en een krachtige combinatie van Juvinity, peptidecomplexen, antioxidanten en moisturisers en zorgt ervoor dat de huid er jonger, gezonder en elastischer uitziet.

Vita-Antioxidant Defence Crème Plus

Deze voedende crème hoort samen met het Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus en bestrijdt de beschadiging door vrije radicalen dankzij hoge dosissen vitaminen en antioxidanten, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet.